Delphi-project van start

02 april 2015 Delphi-project van start

Je plant een reis. Je leert autorijden. Je krijgt een kindje. Je koopt een computer. Je verandert van job. Je wil de tuin aanleggen. Een familielid heeft een ernstige ziekte. Je wil afslanken. Je komt alleen te staan. Je zit met zoveel vragen en waar vind je een antwoord ? Al eens aan de bibliotheek gedacht ?

De bibliotheek  wordt nog meer vraaggericht

De Izegemse stadsbibliotheek werd de voorbije twee jaren met ondersteuning van de provincie West-Vlaanderen omgevormd tot een vraaggerichte bibliotheek. Alle medewerkers zien het als een uitdaging de Izegemnaar ervan te overtuigen dat hij/zij met deze en heel wat andere vragen in de bibliotheek terecht kan.

Dat wil zeker niet zeggen dat de boeken verdwijnen of dat onze medewerkers alles weten, maar wel dat ze klaar staan om te luisteren en samen met de burger op zoek te gaan naar de plaats waar het antwoord op de vraag te vinden is. Dat kan een boek zijn, een website, maar ook een stedelijke dienst, een organisatie of een plaatselijke vereniging. Een vraag stellen kan eenvoudig via de knop op onze homepage. De oude Grieken hadden het orakel van Delphi, de Izegemnaar heeft ... de bib !

Grote Markt 20
8870 Izegem