Blok@Bib 2017

04 mei 2017

Blok@Bib

De Izegemse jeugddienst en bibliotheek slaan opnieuw de handen in elkaar om de studerende jeugd een hart onder de riem te steken. In steeds meer steden en gemeenten zoeken studenten elkaar op om samen te studeren. Ook in de Izegemse bibliotheek is die trend de laatste jaren duidelijk zichtbaar. De jeugddienst en bibliotheek continueren daarom het in 2014 opgestarte en nog steeds succesvolle project “Blok@Bib”.

Van maandag 8 mei tot vrijdag 23 juni zet de bib haar deuren extra vroeg open voor de studenten hoger onderwijs. Op deze manier kunnen de studenten al van ’s morgens vroeg terecht in de bib om zo in alle rust en stilte te blokken.

De extra openingsuren lopen van 8u ’s morgens en zijn bedoeld voor studenten hoger onderwijs. De leeszaal is dan exclusief voor hen open met toegang via de Wolvenstraat.

Om deze lastige periode, in de mate van het mogelijke, aangenamer te maken, doen de bib en de jeugddienst nog een extra inspanning. Tijdens de laatste twee weken van mei en de eerste twee weken van juni zorgen zij af en toe voor een kleine verrassing voor de blokkende jongeren. Reden genoeg dus om in de bib te komen studeren.